سفارش تبلیغ
صبا ویژن







رای من نابودی اهریمن است

رای من تیری به چشم دشمن است

رای من یعنی که یار حیدرم

رای من یعنی مطیع رهبرم

دشمنان ملت ایران آرزو دارند، گروهک هایی را به خیابان بیاورند تا بر ضد نظام اسلامی شعار دهند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تظاهرات مردم اروپا بر ضد دولتهای خود افزودند: خوابی که دشمن برای ملت ایران دیده بود، اکنون برای خودشان تعبیر شده و این پیروزی ملت ایران است.



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    از یه واقعیت تا یک حقیقت:یک روز داشتم سرم یه مجروحی که خیلی بد حال بود رو تعویض میکردم

    ملافه رو کنار زدم بعد کارم تمام شد و ملافه رو کشیدم روی  اون مجروح یک مرتبه با ناله گفت:بردارش

    گفتم باید روی بدنت باشه

     گفت سخته تحملش/ من از این  حجابها بدم میاد/ بعد

    گفتم کدام حجاب ها؟

     گفت این ملافه و اون چیزی که بین منو خدام قرار بگیره

    و نفسش به شماره افتاد و بعدش  یک  یا حسین از اعماق جان.....ا

    ین روزها با شنیدن این جمله نه تنها اشکم روان میشه بلکه نفسم به شماره می افتده

     و اون جمله ای هست که میگه..... من از حجاب متنفرم!!!!!!!!!!!ا حالا کدام حقیقته و کدام واقعیت؟

     



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]
    1? سرمایه‌گذاری انسانی

    انتخابات سرمایه‏گذارى عظیم ملت ایران است؛ مثل این‌که شما سرمایه‏ى سنگین و عظیمى را در بانک می‌گذارید، بانک با آن کار می‌کند و شما از سودش استفاده می‌کنید؛ انتخابات یک چنین چیزى است. ملت ایران سرمایه‏گذارى عظیمى را می‌کند، سپرده‏گذارى بزرگى را انجام می‌دهد و سود آن را می‌برد.

    آراء یکایک شما مردم سهمى است از همان سرمایه‏گذارى و سپرده‏گذارى. هر رأیى که شما در صندوق مى‏اندازید، مثل این است که یک بخشى از پول آن سپرده را دارید تأمین می‌کنید. یک رأى هم اهمیت دارد.

    هرچه انتخابات پرشورتر باشد، عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ براى ملت ایران حرمت بیشترى خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال می‌شوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان می‌دهد.

    بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388

     

    2? ثمره مردم‌سالاری دینی

    انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشى نیست. پایه‏ى نظام ما همین انتخابات است. یکى از پایه‏ها، انتخابات است. مردم‏سالارى دینى با حرف نمی‌شود؛ مردم‏سالارى دینى با شرکت مردم، حضور مردم، اراده‏ى مردم، ارتباط فکرى و عقلانى و عاطفى مردم با تحولات کشور صورت می‌گیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانى و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست.

    این مردم‏سالارى، عامل پایدارى ملت ایران است. این‌که شما توانسته‏اید در طول این سى‌سال از نهیب ابرقدرت‌ها نترسید، این‌که ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربه‏ى اساسى به شما بزنند، این‌که جوانان کشور در ورود به میدان‌هاى گوناگون این شجاعت و اخلاص را نشان می‌دهند، ناشى از مردم‏سالارى دینى است.

    بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388

    3? هدیه‌ی امام

    انتخابات نماد حرکت اسلامى در کشور ماست. انتخابات، هدیه‌ى اسلام به ملت ماست. امام بزرگوار ما حکومت اسلامى به روش انتخاباتى را به ما یاد داد. حکومت اسلامى در ذهن‌ها و خاطره‌ها به شکل خلافت‌هاى موروثى به یادگار مانده بود؛ خیال مى‌کردند حکومت اسلامى یعنى مثل خلافت بنى‌امیه و بنى‌عباس یا خلافت ترکان عثمانى؛ یک نفر با نام و شکل ظاهرى خلیفه، اما با باطن و عمل فرعون و پادشاهان مستبد؛ بعد هم که از دنیا مى‌رود، یک نفر را به جاى خود معین کند.

    در ذهن مردم دنیا، حکومت اسلامى به این شکل تصویر مى‌شد؛ که بزرگترین اهانت به اسلام و حکومت اسلامى بود. امام، حکومت اسلامىِ به روش انتخابات مردم و حضور مردم و تعیین منتخب مردم را – که لبّ اسلام است – بار دیگر براى مردم ما معنا کرد و در جامعه‌ى ما تحقق بخشید.

    بیانات در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینى (ره) 14/3/84

    4? مسئله‏ى اول، شرکت در انتخابات

    انتخاب رئیس جمهور یعنى انتخاب رئیس قوه‏ى مجریه و کسى که اغلب امکانات کشور در اختیار اوست. و مى‏بینید اگر چنان‌چه رئیس جمهورى شور و نشاط و شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگى را براى این کشور انجام می‌دهد؛ می‌خواهند این نباشد.

    من عرض می‌کنم: همه باید اصرار داشته باشید که در انتخابات شرکت کنید. به نظر من مسئله‏ى اول در انتخابات، مسئله‏ى انتخاب این شخص یا آن شخص نیست؛ مسئله‏ى اول، مسئله‏ى حضور شماست. حضور شماست که نظام را تحکیم می‌کند، پایه‏هاى نظام را مستحکم می‌کند، آبروى ملت ایران را زیاد می‌کند، استقامت کشور را در مقابل دشمنى‏ها زیاد می‌کند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف میکند. این یک مسئله‏ى بسیار مهم است؛ پس مسئله‏ى اول، شرکت در انتخابات است.

    بیانات در جمع مردم استان کردستان‏ در میدان آزادى سنندج‏ 2/22//1388

    5? برای حضور حداکثری تلاش کنید

    مسأله‌ى اول، مشارکت است. در زمینه‌ى مشارکت مردم، هر طور که مى‌توانید، روى خانواده‌ها و دوستانتان کار کنید. مشارکت، یکى از اساسى‌ترین مسائل است. حضور مردم براى پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ى زیادى شرکت نکردند، این‌ها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طورى نیست.

    آن‌هایى که به‌خاطر «نه» گفتنِ به نظام نمى‌آیند، درصد خیلى کمى‌اند. یک‌عده به‌خاطر بى‌حالى نمى‌آیند؛ یک‌عده به‌خاطر بى‌حوصلگى نمى‌آیند؛ یک‌عده روز جمعه کار دیگرى دارند و نمى‌آیند؛ این‌ها را شما راه بیندازید. والّا کسانى‌که معتقد به نظام و قانون اساسى نیستند و دلشان براى بیگانگان و نفوذ آن‌ها پر مى‌زند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمى‌اند.

    بیانات در دیدار دانشجویان بسیجى 5/3/1384

    6? رأی دادند تا نه بگویند!

    این‌ها هیچ‌وقت دست از بدگویى کردن نسبت به جمهورى اسلامى و هر تشکیلاتى در دنیا که با آن موافق نباشند، برنمى‌دارند. اگر مردم ایران در یک انتخابات پرشور شرکت کنند، یک‌طور حرف مى‌زنند؛ اگر شرکت نکنند، یک‌طور دیگر حرف مى‌زنند… در انتخابات دوم خرداد سال هفتادوشش- که انتخابات پرشورى شد؛ جمعیت عظیمى شرکت کردند که البته بى‌سابقه نبود و آن درصد قبلاً هم در بعضى از انتخابات‌هاى دیگر شرکت کرده بودند؛ اما در آن انتخابات درصد بسیار خوبى شرکت کردند- رادیوهاى بیگانه گفتند ملت ایران جمع شدند و رأى در صندوق‌ها ریختند، براى این‌که به جمهورى اسلامى بگویند نه! شما را به خدا ببینید؛ مردم به دعوت رهبرى، نظام و مسؤولان آمدند و مسؤولى را براى جمهورى اسلامى انتخاب کردند. وقتى که شلوغ بود و جمعیت پاى صندوق‌ها با درصد بالا شرکت کردند، آن‌طور گفتند؛ در انتخابات شوراها هم که در شهرهاى بزرگ، مخصوصاً تهران، شرکت مردم خیلى پایین بود، باز گفتند مردم شرکت نکردند؛ یعنى به جمهورى اسلامى گفتند نه! بنابراین و به‌نظر آن‌ها اگر مردم در انتخابات شرکت کنند، گفته‌اند نه؛ اگر شرکت هم نکنند، گفته‌اند نه! تبلیغات دشمن این‌گونه است. هرچه هم مردم شرکت کنند، تبلیغات دشمن هست.

    دیدار استادان و دانشجویان قزوین26/9/1382

    7? آبروی ملی

    از حدود یک سال پیش، دستگاه‌هاى تبلیغاتى دشمنان ملت ایران، با یک شیب ملایمى شروع کردند علیه این انتخابات حرف زدن و اقدام کردن و مطلب ساختن؛ دستگاه‌هاى امنیتى‏شان هم مشغول شدند به خبرگیرى و گمانه‏زنى و پیشنهاد دادن. روى این انتخابات حساسند… در درجه‏ى اول، هدفشان تعطیل شدن انتخابات است که انتخابات نباشد… درست در نقطه‏ى مقابل خواست دشمنان، همه‏ى ما باید در انتخابات حضور فعالى داشته باشیم. انتخابات آبروى ملى ماست؛ انتخابات یکى از شاخص‌هاى رشد ملى ماست؛ انتخابات وسیله‏اى براى عزت ملى است. وقتى ببینند که ملت ایران با شور و با شعور و با درک کامل و آگاهى پاى صندوق‌هاى رأى می‌روند، معنایش چیست؟ معنایش این است ملت براى خود حق و توان تصمیم‏گیرى قائل است؛ می‌خواهد در آینده‏ى کشور اثر بگذارد و مسئولان کشور و مدیران اصلى کشور را انتخاب کند.

    بیانات در جمع مردم استان کردستان‏ در میدان آزادى سنندج‏ /1388/2/22

    8? بهانه‌های بنی‌اسراییلی!

    بنده معتقدم که در این انتخابات، ملت باید به عنوان یک تکلیف و یک حق شرکت کند… دشمنان ما مى‌خواهند اصلاً انتخابات برگزار نشود. چرا؟ براى این‌که بتوانند شاهدى بیاورند که در ایران مردم‌سالارى و دمکراسى نیست. وقتى ما انتخابات برگزار مى‌کنیم، حربه‌ى آنها گم مى‌شود. بنابراین اولین خواسته‌هاى آن‌ها برگزار نشدن انتخابات است… گام دوم این است که اگر نتوانستند، انتخابات را متهم کنند. خواهند گفت در انتخابات تقلب شده؛ خواهند گفت انتخابات تبعیض‌آمیز است؛ خواهند گفت چرا فلانى رد صلاحیت شد… آن‌جایى هم که رد صلاحیت نیست، باز همین حرف‌ها را مى‌گویند. در انتخابات دور دوم شوراها مطلقاً رد صلاحیت نبود. همان آدم‌هایى که واقعاً به نظام عقیده‌یى ندارند، آمدند در انتخابات شرکت کردند و به‌خاطر بى‌اعتنایى مردم رأى هم نیاوردند؛ اما باز هم حرف مى‌زنند! به‌هرحال این‌ها انتخابات را زیر سؤال مى‌برند. دشمن با یک انتخابات موفق، سراسرى و پُرشور مخالف است.

    بیانات در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌هاى استان کرمان 19/2/84

    9? از کاه، کوه نسازید!

    انتخابات در دوره‏هاى گذشته سالم بوده. در مواردى که شبهاتى پیش مى‏آمد، ما فرستادیم تحقیق کردند، دنبال کردند. در یکى از مجالس گذشته شایعاتى پیدا شد، بعضى‏ها دلایلى آوردند، حرف‌هایى زدند که انتخابات ناسالم است؛ توقع داشتند که در برخى از شهرهاى مهم از جمله تهران، انتخابات ابطال شود. ما افراد وارد و مطلعى را فرستادیم تحقیق کردند، مطالعه کردند؛ دیدند نه، خدشه در انتخابات نیست. در بین هزارها صندوق ممکن است در دو تا، پنج تا صندوق خدشه‏هایى به وجود بیاید. این، انتخابات را خراب نمی‌کند. این هم مال بعضى از اوقات بوده است. گاهى یک گروهى، یک جناحى – از این جناح‌هاى معمولى کشور که شماها این جناح‏بندى‏ها را می‌شناسید – که بر سر کار بودند، نتیجه‏ى انتخابات به ضرر آن‌ها و به نفع جناح مقابل شده؛ مکرر این اتفاق افتاده. چطور این انتخابات را کسى ممکن است زیر سؤال ببرد؟

    بیانات در دیدار جمعى از معلمان، پرستاران و کارگران 9/2/1388

    10? ورودى‌هاى میدان سیاست باید کنترل شود

    یقیناً ورودى‌هاى میدان سیاست باید کنترل شود. میدانِ اداره‌ى کشور و مدیریت کشور است؛ مگر شوخى است؟ یک کشور را مى‌خواهند دست یک نفر بسپرند؛ لذا باید ورودى‌هاى این میدان کنترل شود و معلوم گردد کسى که دارد مى‌آید، کیست؛ اصلاً عُرضه‌ى این کار را دارد یا ندارد؛ بعد، اعتقاد به این کار دارد یا ندارد؛ بعد، اصلاً مى‌فهمد در کشور چه کار باید کرد یا نه. ملاک‌هایى وجود دارد؛ باید کسانى باشند که این ملاک‌ها را ببینند و بسنجند؛ قانون اساسى این را پیش‌بینى کرده. شما معیارها را مى‌دانید. خوشبختانه کشور ما کشور جوانى است؛ لذا چهره‌ى جوان کشور اقتضاء مى‌کند که یک نشاط خوب و قوى و جوانانه در کل دستگاه اجرایى وجود داشته باشد. نگاه کنید ببینید واقعاً چه کسى طرفدار انقلاب و طرفدار دین و طرفدار عدالت و طرفدار عدم تبعیض بین فقیر و غنى است؛ چه کسى کفایت و دنبال‌گیرى و نشاط لازم را دارد؛ چنین کسى را پیدا کنید.

    بیانات در دیدار دانشجویان بسیجى 5/3/84

    11? از جاده‌ی انصاف خارج نشوید

    کسانى که براى انتخابات خود را نامزد می‌کنند، بدانند که انتخابات یک وسیله‏اى است براى بالا بردن توان کشور، براى آبرومند کردن ملت؛ انتخابات فقط ابزارى براى قدرت‏طلبى نیست. اگر بناست این انتخابات براى اقتدار ملت ایران باشد، پس نامزدها بایستى به این اهمیت بدهند و این را در تبلیغاتشان، در اظهاراتشان و در حضورشان رعایت کنند. مبادا نامزدها در اثناى فعالیت‌هاى انتخاباتىِ خودشان جورى رفتار کنند و حرفى بزنند که دشمن را به طمع بیندازند. رقابت‌ها را منصفانه کنند، حرف‌ها را منصفانه کنند، از جاده‏ى انصاف خارج نشوند. خوب، به طور طبیعى هر نامزدى حرفى دارد و حرف مقابل خود را رد میکند؛ این رد و ایراد فى نفسه اشکالى ندارد؛ اما مشروط بر این‌که تویش بى‏انصافى نباشد، کتمان حقیقت نباشد. میدان براى همه باز است؛ بیایند در میدان انتخابات خود را بر مردم عرضه کنند. اختیار با مردم است؛ مردم هر جورى که فهمیدند، تشخیص دادند، هشیارى آن‌ها به آن‌ها کمک کرد، ان‏شاءاللَّه همان جور عمل خواهند کرد.

    بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388

    12? مردم چه تقصیری دارند؟

    آن کسانى هم که دستى در تبلیغات دارند، فضاى سیاسى کشور را آشفته نکنند؛ بدگویى از این، اهانت به آن، معارضه‌ى جناح‌هاى سیاسى با هم. مردم چه تقصیرى کرده‌اند که بایستى ذهن آن‌ها به خاطر انگیزه‌هاى مختلف سیاسى اشخاص و گروه‌ها و جناح‌ها و مجموعه‌ها، آشفته و مغشوش شود. این‌ها بگذارند فضاى انتخابات سالم باشد. البته هرکس حق دارد از خود و نامزد انتخاباتى خود دفاع و حمایت کند؛ این مانعى ندارد. تبلیغات در حد متعارف و بدون اسراف و زیاده‌روى، خیلى خوب است؛ اما اهانت، تخریب و بدگویى – این‌کارهایى که جزو رسوم زشت بعضى از کشورهاى غربى است – را کنار بگذارند؛ بگذارند مردم در یک فضاى آرام، با تشخیص، با بصیرت و بدون سراسیمگى انتخاب کنند.

    خطبه‌هاى نماز عید سعید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی 2/8/1385

    13? رحمت الهی آلوده نشود

    بعضى از تخریب‌ها البته از روى بى‌توجهى بود؛ بعضى از آقایان و نامزدها یا طرفداران آن‌ها با محاسباتى، حرف‌هایى نسبت به نظام زدند که واقع‌بینانه نبود؛ خیلى از مثبتات نظام، از کارهاى بزرگ نظام نادیده گرفته شد و سیاه‌نمایى شد. و پیشرفت‌هاى عظیمى که به وسیله‌ى دولت‌ها در این سال‌ها به وجود آمده، ندیده گرفته شد؛ این‌ها از روى غفلت بود، لیکن بعضى از این تخریب‌ها از روى غفلت نبود. تعدادى از نامزدهاى انتخابات ریاست جمهورى مورد تخریب قرار گرفتند؛ تخریب‌هاى غیر منصفانه و ناجوانمردانه… این، حادثه‌ى بدى بود. رحمت الهى را نباید با این‌گونه کارها آلوده کرد.

    بیانات در دیدار رئیس و مسؤولان قوه‌قضائیه و خانواده‌هاى شهداى فاجعه‌ هفتم تیر

    7/4/1384

    14? آب در آسیاب دشمن نریزید

    دشمنان ایران و ایرانى می‌دانند که مایه‏ى ایستادگى و اقتدار این ملت و اراده‏ى مستحکم او، همین ایمان اسلامى او بود؛ می‌خواهند این را از او بگیرند. آن‌ها تبلیغات جهانى را در همین جهت سازماندهى می‌کنند. ما باید هوشیار باشیم؛ مسئولین ما باید هوشیار باشند؛ نامزدهاى انتخابات باید هوشیار باشند. مبادا نامزدهاى انتخابات ریاست جمهورى در تبلیغات خود براى دل‌خوشى دشمنان حرفى بر زبان جارى کنند. رضایت خدا را باید در نظر گرفت، رضایت اولیاء را باید در نظر گرفت. آن چیزى را باید معیار قضاوت قرار داد که مایه‏ى ایستادگى ملت است، مایه‏ى استحکام ملت است، مایه‏ى استقامت مردم است و او پایبندىِ محکم به اسلام است.

    بیانات در جمع تعدادى از خانواده‏هاى شهداء 3/3/1388

    15? مردم را نگران نکنید

    نامزدهاى محترمى که تاکنون نام‏نویسى کرده‏اند و مشغول تبلیغات و اظهاراتى هستند… سعى کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفى‏شان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهایى را که انسان می‌شنود، باور نمی‌کند که از زبان نامزدها و آن کسانى که دنبال این مسئولیت‌ها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرف‌هاى عجیب و نسبت‌هاى عجیبى می‌شنود. این حرف‌ها مردم را نگران می‌کند؛ کسى را هم به گوینده‏ى این حرف‌ها دلبسته و علاقه‏مند نمی‌کند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب‌کننده‏ى اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر می‌دانم و بهتر خبر دارم، می‌دانم که بسیارى از این مطالبى که بعنوان انتقاد درباره‏ى وضع کشور و وضع اقتصاد و این‌ها می‌گویند، خلاف واقع است؛ اشتباه می‌کنند. ان‏شاءاللَّه اشتباه است. امیدواریم که خداوند متعال براى این ملت خیر و صلاح و آبادانى کامل را مقدر فرموده باشد.

    بیانات در جمع مردم استان کردستان‏ در میدان آزادى سنندج‏ 1388/2/22

    16? اختیارات بی‌نظیر در اختیار رییس‌جمهور

    انتخابات یک حادثه‌ى مهم است؛ چون مردم اختیار کشور را براى مدت چهار سال به دست انسانى خواهند داد؛ و اوست که مى‌تواند در این مدت بودجه و درآمد و نیروى انسانى و سازمان‌هاى کشور را به‌کار بگیرد؛ یا درست، یا خداى نکرده نادرست؛ یا کامل، یا خداى نکرده ناقص؛ یا همراه با صحت عمل، یا خداى نکرده دچار شائبه‌هاى سوءعمل؛ یا با توجه به نیازهاى مردم، متوجه به باز کردن گره‌هاى زندگى مردم، متوجه به رفع مشکلات انبوهى که وجود دارد، یا خداى نکرده بى‌اعتنایى به این‌ها. پس انتخابات از این جهت بسیار مهم است که ملت ایران مى‌خواهد اداره‌ى کشور را براى چهار سال به دست انسانى بسپرد که از لحاظ قانونى اختیارات بسیار وسیعى دارد، امکانات بى‌نظیرى در اختیار دارد و مى‌تواند ملت و کشور را چهار سال و یا حتّى بیش از چهار سال جلو ببرد؛ و مى‌تواند متوقف نگه دارد یا خداى نکرده به عقب برگرداند.

    بیانات در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینى (ره) 14/3/1384

    17? توصیه به نامزدها

    به آقایان محترمى که در این میدان هستند، این چند توصیه را عرض مى‌کنیم: در تبلیغاتشان ارزش‌هاى نظام را ندیده نگیرند؛ همدیگر را تخریب نکنند و از دادن آمارهاى سست بپرهیزند… با مردم با کمال صداقت حرف بزنند؛ هرچه عقیده‌شان هست، به مردم بگویند. اگر بخواهند در دل مردم اثر بگذارند، این صداقت، بیشتر در دل مردم اثر مى‌گذارد. آن چیزى که حقیقتاً عقیده و نیت آن‌هاست، آن را به مردم بگویند؛ اختیار با مردم است که چیزى را انتخاب کنند. وحدت ملى را خدشه‌دار نکنند. طورى نباشد که به خاطر جذب یک دسته یا یک گروه، حرفى بزنند که وحدت ملت خدشه‌دار شود. وعده‌هایى که معلوم است نمى‌توانند به آن‌ها عمل کنند، به مردم ندهند. آن‌چه که در چارچوب قانون اساسى است و امکانات مملکت از امکانِ آن حکایت مى‌کند، آن را به مردم بگویند. بله، به مردم قول بدهند که اگر رأى آوردند، با همه‌ى قوا و قدرتِ خودشان و با اتّکال به خدا و با اتّکاى به مردم، مدیریت عالى و کلان کشور را در دست مى‌گیرند و پیش مى‌برند؛ «خذها بقوّة»؛ با قوت این مأموریت را به دست بگیرند و پیش بروند و در هیچ‌جا ضعف نشان ندهند.

    بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران 28/2/1380

    18? همیشه نگران تبلیغاتم

    یکى از کارهایى که بنده – چه در تبلیغات انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست جمهورى – همیشه نگران آن هستم، این است. نه خودشان تبلیغات پُرخرج کنند، نه به طرفدارانشان اجازه دهند. بعضى افراد ممکن است بگویند به ما ربطى ندارد؛ این کار پُرخرج را دیگران مى‌کنند. شما بگویید نکنند. خوشبختانه آن‌گونه که اطّلاع پیدا کردم، ساعت‌هاى فراوانى براى نامزدها وقت گذاشته‌اند که از طریق تلویزیون و رادیو با مردم حرف بزنند… خیلى خوب؛ این بهترین تبلیغات است. رادیو و تلویزیون همه‌جا وجود دارد؛ چه نیازى هست که براى تبلیغات گوناگونِ رنگینى که بعضى جاها مى‌کنند، پول زیادى مصرف شود که احیاناً بعضى افراد هم نتوانند خودشان آن خرج را کنند و مجبور باشند از کسانى بگیرند و خداى نکرده وام‌دار شوند؟

    بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران 28/2/1380

    19? گره را باز کنید!

    مردم از دعواهاى سیاسى و اختلافات سیاسى و من خوبم و تو بدى خسته‌اند؛ مردم این چیزها را دوست نمى‌دارند. در کشور کارهاى زیادى هست که باید انجام بگیرد؛ کارهاى زیادى هم انجام گرفته است. مشکلات فراوانى وجود دارد که باید برطرف شود؛ گره‌هایى هست که باید باز شود. در کشور باید فساد ریشه‌کن شود؛ تبعیض نباشد؛ به طبقه‌ى مستضعف و محروم – بخصوص مستضعفینِ بى‌دست و پا – به‌طور ویژه توجه شود؛ این‌ها وظایف اسلامى ماست؛ وظایفى است که قانون اساسى بر دوش همه‌ى مسؤولان کشور گذاشته است؛ هیچ‌کس نمى‌تواند خود را از این کارها برکنار بدارد. دعواهاى لفظى، شعارهاى لفاظى‌گونه، اسم از مفاهیم مبهم و بى‌سروته آوردن، مشکل مردم را حل نمى‌کند؛ مردم احتیاج دارند به این‌که در میدان عمل و کار، با لجن‌هایى که نمى‌گذارد این دریاچه‌ى مصفا طراوت لازم را داشته باشد، مبارزه شود.

    بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 25/3/1384

    20? رییس جمهوری برای همه

    اختلاف نظرهایى که در دوران انتخابات پیش مى‌آید، ممکن است کدورت‌هایى را بین بعضى از برادران و خواهران به‌وجود بیاورد؛ نگذارید این کدورت‌ها باقى بماند. فرض کنید یکى از شما دو رفیق، طرفدار یک نفر هستید؛ دیگرى هم طرفدار یک نفر دیگر. در مقام بحث و مجادله، شما مى‌خواهى حرف خودت را ثابت کنى؛ او هم مى‌خواهد حرف خودش را ثابت کند؛ لذا ممکن است از هم کدورت پیدا کنید. این کدورت‌ها روز جمعه باید زیر خاک دفن شود و تمام گردد. کسى که روز جمعه با انتخاب مردم برگزیده شد، او دیگر رئیس جمهور همه است؛ چه کسانى که به او رأى داده‌اند، چه کسانى که به دیگرى رأى داده‌اند… همه موظفند نسبت به کسى که رئیس جمهور شد، همکارى و همدلى نشان دهند. کسى که شوراى نگهبان او را تأیید کرده است، در واقع مُهر صلاحیت به او زده است. اختلاف و دعوا سر پیدا کردن صالح‌تر است.

    بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 25/03/1384

    منبع: دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    در نظام جمهوری اسلامی ایران ، مردم نقشی برجسته و بی بدیل در اداره کشور و تعیین سرنوشت آن دارند . حاکمیت مردم ایران برمقدرات خویش، غالبا" از طریق انتخابات و همه پرسی اعمال می شود . به طوری که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1979 تاکنون، مردم ایران به طور متوسط سالی یک بار در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی یا خبرگان رهبری و شوراهای شهر شرکت کرده و آزادانه آرای خود را به صندوق های رأی ریخته اند . آیت ا... خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران، انتخابات را روندی مهم و سرنوشت ساز می داند که پایه مردمی نظام را تشکیل می دهد و باید درستی و سلامت آن تضمین شود . به طور کلی بیانات ایشان در مورد انتخابات مبتنی بر دو هدف اصلی است : اول ، آگاهی بخشی به مردم درمورد انتخابات و دوم ترغیب آنها به شرکت پرشور در حوزه های رای گیری

    تا انتخابات ریاست جمهوری ایران در روز 12 ژوئن آینده ، زمان زیادی باقی نمانده است . به همین دلیل ، رهبر معظم انقلاب چند روز قبل در دیدار گروه کثیری از اقشار مختلف مردم ، به نکات مهمی در مورد انتخابات اشاره فرمود . ایشان که از انتخابات به عنوان پایه نظامی جمهوری اسلامی یاد می کند ، برای نشان دادن اهمیت رأی مردم ، به عدم مشارکت مردم در انتخابات در دوران رژیم مستبد پهلوی ، اشاره دارد و می فرماید : « از وقتی که رژیم پهلوی بر سر کار آمد ، انتخابات به معنای یک حرکت نمایشی محض تلقی شد ... در تمام آن دوران ، کمتر اتفاق افتاد که مردم احساس کنند باید رای بدهند تا در مدیریت کشور تاثیر بگذارند . »
    پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1979 ، زمینه آزادی مردم و مشارکت آنان را تعیین سرنوشت کشور فراهم ساخت . آیت ا... خامنه ای این واقعیت را چنین تشریح می فرماید : « انقلاب اسلامی ورق را به کلی برگرداند . مردم نقش پیدا کردند ، نه فقط در انتخاب نماینده مجلس ، بلکه در انتخاب رئیس جمهوری ، در انتخاب خبرگانی که رهبر را انتخاب می کنند و نیز در انتخاب شوراهای شهر که شهردارها را برمی گزینند . »

    رهبر معظم انقلاب ، حق انتخاب مردم را در نظام جمهوری اسلامی بسیار مهم و اساسی می داند و تاکید می کند که انتخابات عرصه ظهور و بروز وحدت ، عقلانیت و شعور ملی مردم است . ایشان می فرماید : « اینک جمهوری اسلامی ایران با برگزاری حدود سی انتخابات مردمی و آزاد در کمتر از سی سال و در شرایط سخت و آسان ، نشان داده است که صادق ترین نظام مردم سالار در جهان امروز است . » رهبر انقلاب اسلامی ، انتخابات را یک آزمون الهی می داند و در توضیح آن می فرماید : « بعضی خیال می کنند انتخابات ، زمزمه های انتخابات و فضای انتخاباتی مایه اختلاف است . نه ، با رقابت مثبت ، انتخابات می تواند مایه اتحاد باشد ، می تواند تشجیع کننده به سرعت عمل و پیشرفت باشد . هر گروهی سعی کند برای خدمتگذاری به این ملت ، سهم متناسبی را که خود را لایق آن می داند به دست آورد . » در مقابل ، ایشان رقابتهای ناسالم و خلاف قانون را نادرست و باعث ضعف و انحراف انتخابات می داند .

    آیت ا... خامنه ای همواره بر حضور گسترده مردم در هر انتخاباتی تاکید کرده است . ایشان بدون حمایت از حزب و گروه خاصی ، خواستار استفاده افراد از حق رایی است که برمبنای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به آنها داده شده است . رهبر انقلاب اسلامی ، تاکید می کند : « مردم سالاری دینی با حرف نمی شود . مردم سالاری دینی با شرکت ، حضور و اراده مردم و ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی آنها با تحولات کشور شکل می گیرد . » ایشان در یکی از اظهارات اخیر خود ، انتخابات را به یک سرمایه گذاری عظیم ملی تشبیه کرده است که سود آن به مردم باز می گردد . رهبر معظم انقلاب در این خصوص می فرماید : « هر رایی که شما در صندوق می اندازید ، مثل این است که بخشی از این سرمایه گذاری ملی را تامین می کنید . » آیت ا... خامنه ای ، در مجموع لزوم شرکت مردم در انتخابات را چنین بیان می کند : « فضای کشور را باید فضای علاقه مندی و شوق به انتخابات کرد تا مردم بدانند که می خواهند کار بزرگی انجام دهند . دولتی سر کار بیاورند که برای رسیدن به آرمانهای بزرگ ، گامی بلند بردارد . اساس قضیه این است . »

    رهبر انقلاب اسلامی همواره بر اصل سلامت انتخابات تاکید دارد . در ایران ، وزارت کشور ، مسئول برگزاری انتخابات است و شورای نگهبان قانون اساسی که اعضای آن منتخب رهبر و مجلس شورای اسلامی ایران هستند ، بر صحت انتخابات نظارت می کند . رهبر معظم انقلاب ، این شیوه برگزاری انتخابات را تدبیری درست و منطقی می داند که برای بالا رفتن ضریب اطمینان از درستی انتخابات ، در قانون اساسی آورده شده است . ایشان در مورد سلامت انتخابات خطاب به برگزار کنندگان آن می فرماید : « دستگاههای دولتی ، به ویژه دستگاه مجری انتخابات باید مراقب باشند تا در انتخابات به جانبداری متهم نشوند . دستگاه مجری انتخابات باید به طور کامل بی طرف بماند و از آن هیچ سخنی که نشان دهنده گرایش به یک طرف باشد ، صادر نشود . به این ترتیب ، مردم اطمینان خود را به مجریان انتخابات حفظ خواهند کرد . » آیت ا... خامنه ای همچنین آزادی قانونی مردم و نامزدها را در انتخابات ضامن برگزاری انتخاباتی پرشور تر و کامل تر می داند .

    در طول بیش از سی سال که از عمر نظام جمهوری اسلامی ایران می گذرد ، انتخابات مختلف همواره سالم و به صورت قابل قبول ، برگزار شده است . رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر این موضوع ، از شبهه افکنان در این باره می خواهد که انصاف را رعایت کنند و زحمات مسئولان را در زمینه برگزاری انتخابات سالم و مردمی ، نادیده نگیرند . البته دولتهای غربی ، با وجود آگاهی از واقعیتها و آزادیهای موجود در ایران ، همواره تلاش می کنند انتخابات ایران را زیر سوال ببرند . آیت ا... خامنه ای درباره دلایل دشمنی قدرتهای غربی با ملت ایران ، اظهار می دارد که با ظهور انقلاب اسلامی ، دست چپاول دولتهای استعماری از ایران کوتاه شد . ایشان در این زمینه تصریح می کند : « یکی از اشکال دشمنی آنها این است که پدیده با ارزش و موثر حضور مردم و نقش آفرینی مردم در اداره و مدیریت کشور را در تبلیغات خودشان نفی کنند یا نادیده بگیرند یا انکار کنند . » اما ایشان نه تنها انتخابات در ایران را خدشه ناپذیر می داند ، بلکه آن را بهتر از بسیاری از انتخاباتی که در دنیا برگزار می شود ، ارزیابی می کند و می فرماید : « انتخابات کشور ما از انتخابات اکثر این کشورهای مدعی دمکراسی ، هم آزادتر ، هم پرشورتر و هم انگیزه مردم در انتخابات بیشتر است . » رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از دلایل تلاش دشمنان برای ایجاد خدشه در انتخابات ایران را آن می داند که انتخابات یکی از مظاهر مردمی بودن جمهوری اسلامی و عظمت آن و از شاخصه های مهم پیروزی ملت ایران است .
    اما رهبر معظم انقلاب ، انتخابات آتی ریاست جمهوری ایران را که در آینده ای نزدیک برگزار می شود ، بسیار مهم و سرنوشت ساز می خواند و می فرماید : « انتخابات با سرنوشت مردم سر و کار دارد ، بخصوص انتخابات ریاست جمهوری که سپردن قوه اجرائیه کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را برای مدت چند سال اداره کنند . انتخابات این قدر اهمیت دارد . » ایشان تاکید می کند که مردم ، رئیس جمهوری می خواهند که انگیزه او ، کار برای ملت در عرصه های مختلف باشد و شور و نشاط و انگیزه کار را داشته باشد که این عمل جز با ایمان میسر نیست . ایشان در توصیه ای به نامزدهای ریاست جمهوری تاکید می کند : « کسانی که خود را برای انتخابات نامزد می کنند ، بدانند که انتخابات راهکاری برای بالا بردن توان کشور و آبرومند کردن ملت است . انتخابات فقط ابزاری برای قدرت طلبی نیست . اگر بناست این انتخابات برای اقتار ملت ایران باشد ، پس نامزدها باید به این اهمیت بدهند و این را در تبلیغاتشان ، در اظهاراتشان و در حضورشان رعایت کنند . »
    آیت ا.... خامنه ای این بار نیز چون گذشته ، بر شرکت همه مردم در انتخابات ، تاکید می کند و می فرماید : « همه باید سعی کنند که انتخابات به بهترین و پرشورترین وجه و با شرکت مردم برگزار شود و مطمئن هستیم که مردم با اهتمام نسبت به مسئولیت الهی خود در سطحی وسیع و مطلوب در انتخابات شرکت خواهند کرد و انتخابات مایه افتخار و سربلندی نظام اسلامی خواهد شد . » ایشان تاکید می کند که هرچه مردم گسترده تر در انتخابات شرکت کنند ، دشمنان را بیشتر عصبانی می کنند و می افزاید : « هرچه انتخاباتی پرشورتر باشد ، عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد و به ملت ایران احترام بیشتری خواهند گذاشت . دوستان شما هم در ( سایر کشورهای ) دنیا خوشحال می شوند . عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان می دهد . انتخابات این است . »



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    امام خمینی به عنوان مرد سترگ قرن بیستم همواره رهنمودها و فرمایشاتی را به دوستان و یاران خود ابلاغ می نمودند که راهگشای آینده آنان بوده است. اگر به مسیر زندگی ایشان نگاه کنیم آنچه بیش از هر چیز دیگری چشم نواز است همین هدایتگری الهی است که بی شک در تمام لحظات حیات طیبه آن بزرگ مرد جاری بوده است.

    مرور بیانات ایشان به مناسبت های گوناگون همواره پنجره ای روشن را فراروی انسان ها می گشاید که در هدایت اندیشه ها به سوی فرداهای نورانی بسیار مؤثر است. از این رو قسمت هایی از بیانات آن رحیل را برایتان انتخاب کردیم:

    فرمایشات حضرت امام در مورد انتخابات

    5/8/58 پیام امام خمینی به ملت ایران در آستانه انتخابات مجلس خبرگان

    ملت عزیز! سرنوشت خود را به کسی دهید که در مسیر شماست که مسیر اسلام است. در هر شهرستان و حوزه انتخاباتی علمای اعلام و معتمدین محل، منتخبین خود را با وحدت کلمه تعیین و ملت را دعوت به انتخابات آنان کنند و من امیدوارم که لت شریف از ارشاد علمای اعلام خود بهره مند شده و اسلام و مصالح کشور اسلامی را با این عمل انسانی - اسلامی حفظ نمایند.

    23/11/58 پیام امام خمینی در مورد انتخابات مجلس شورای اسلامی

    شما ای ملت عزیز که برای خدا و جلب رضای او بپا خاستید و با تایید و توفیق ذات مقدسش به پیروزی معجزه آسا رسیدید، اکنون نیز در این مرحله که مقام امتحان است کوشش کنید که مصالح اسلام و کشور اسلامی را فدای منافع شخصی یا گروهی نکنید. من انتظار دارم که وحدت کلمه خود را حفظ و در انتخاب وکلای خود رضای حق را بر رضای خود مقدم دارید. من متواضعانه از شما می خواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نمایید و اشخاصی اسلامی، متعهد، غیر منحرف از صراط مستقیم الهی را در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام وکشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی معتقد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم ندارند.

    2/7/60 پیام امام خمینی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری

    امروز شرکت در انتخابات ریاست جمهور نه فقط یک وظیفه اجتماعی و ملی است، بلکه یک وظیفه شرعی اسلامی و الهی است که شکست در آن، شکست جمهوری اسلامی است، که حفظ آن بر جمیع مردم از بزرگترین واجبات و فرایض است و وسوسه در آن از شیطان بلکه عمال شیطان بزرگ است. برادران و خواهران! با هشیاری بسیار و دید اسلامی سیاسی با مسائل برخورد کنید و از وسوسه منحرفان و مخالفان اسلام و وابستگان به سیاست اجانب اجتناب نمایید که اینان با هر وسیله می خواهند پایه های جمهوری اسلامی را متزلزل کنند و به خیال رسیدن به مقاصد خودشان، از هر فرصتی بهره برداری نمایند و نگذارند که شما در این امر حیاتی که شخصیت خود و کشورتان بسته به آن است شرکت کنید. اینجانب از علمای معظم و ائمه جمعه و جماعات محترم و خطبا و گویندگان متعهد در سراسر کشور تقاضا دارم که مردم شریف را از اهمیت این موضوع حیاتی و سرنوشت ساز مطلع و آنان را به تکلیف شرعی خود ارشاد فرمایند. از نویسندگان و گویندگان و روشنفکران و اساتید محترم و معلمان و دانشمندان کشور تقاضا دارم که در هر مسلک و گروهی هستند، به یک مطلب مهم توجه نمایند که اگر خدای نخواسته جمهوری اسلامی، این دسترنج توده های عظیم رنج کشیده و ستم دیده، شکست بخورد، هرگز گمان نکنند که به جای آن یک رژیم متعهدتر و غمخوارتر و ملی تر و اسلامی تر روی کار می آید و به یقین بدانند که یک رژیم صددرصد غربی آمریکایی یا شرقی کمونیستی به دست یکی از دو ابرقدرت، جایگزین آن می گردد، اگر چه با صورت ملی و اسلامی. پس در این صورت، کارشکنی یا بی تفاوتی در این امر، نزدیک کردن کشور است به سوی دو قطب جهانخوار و به هدر دادن خون های جوانان و زحمت های طاقت فرسای ملت. و از انجمن های اسلامی در سطح کشور می خواهم که در هر محلی که هستند، کسانی را که با آنان تماس دارند به اهمیت این امر آشنا نمایند. امید است خداوند متعال، امت اسلامی را موفق فرماید که برای پیشرفت مقاصد اسلامی هرچه بیشتر کوشش نمایند و توفیق خدمت به همه ما مرحمت فرماید.

    16/9/61 پیام امام خمینی به مناسبت انتخابات مجلس خبرگان

    و لازم است مطلبی را که گاهی شنیده می شود که برای تبلیغات انتخاباتی بعضی از کاندیداها خدای نخواسته بعضی دیگر را تضعیف یا توهین می کنند، در رابطه با آن تذکر دهم که امروز این نحو مخالفت ها خصوصا از چنین کاندیداهایی، برای اسلام و جمهوری اسلامی فاجعه آمیز است اگر فرضا کسی در دیگری مناقشه دارد، ابراز آن و اظهار در بین مردم هیچ مجوزی ندارد و حیثیت و آبروی مؤمن در اسلام از بالاترین و والاترین مقام برخوردار است و هتک مؤمن، چه رسد به مؤمن عالم، از بزرگترین گناهان است و موجب سلب عدالت است امید است انشاءالله چنین مطلبی نباشد و اگر غفلتا اتفاق افتاده است تکرار نشود.

    13/7/62 بیانات امام خمینی در جمع اعضای جامعه روحانیت مبارز تهران، نمایندگان دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی سراسر کشور، روحانیون تربت حیدریه و گروهی از روحانیون اهل سنت مرزنشین خراسان

    مردم در انتخابات مؤظفند، موظف شرعی هستند که اختلافات کوبنده را از آن دست بردارند و این یک امری است که بین همه هست، یعنی یک تکلیفی متوجه به همه هست، به من طلبه که اینجا نشسته ام و به شما علما و همه علمای بلاد و همه قشرهای ملت، همه روشنفکران، همه نویسندگان، گویندگان، به همه تکلیف شرعی است که نگذارید مساله مثل مساله مشروطیت بشود. عبرت بگیرید از آنجا، اگر مثل او بشود، آنهایی که مخالف با اسلام و جمهوری اسلامی هستند و بازیگر هستند، آنها می آیند قبضه می کنند. یکی از اموری که خیلی لازم است، همین مساله است که باید تذکر بدهند آقایان تنبه بدهند آقایان. و آن مطلب اول هم که عرض کردم تذکر بدهند به مردم به این که امروز ایران، اینهایی که در کار هستند، اینهایی که متکفل امور هستند، چه مجلس و چه دولت و چه قوه قضاییه و همه اینها یک راه دارند. می روند. البته نادر تویشان هست که شیطان است، لکن به حسب نوع امور، اینها دارند یک راه می روند، خطوط مختلفه در کار نیست. این توطئه را که می خواهند با اسم خطوط مختلفه، یک دسته را طرفدار یک جبهه بکنند و یک دسته را طرفدار یک جبهه بکنند و در صورتی که خود آنها با هم اختلاف ندارند، مریدها به اختلاف بیفتند و کم کم در همه جا همان حرف هایی که در مشروطه بود، که در یک شهر یک دسته اهل منبر مشروطه بودند، یک دسته اهل منبر مستبد بودند و در خانه ها همین مسائل بود و در بازار همین مسائل بود، یک وقت این طور نشود که مردم را به جان هم بیندازند، این برای طرفداری از فلان شخصیت و آن برای طرفداری از فلان شخصیت، در صورتی که همه اش توهم بیشتر نیست. و همین طور در انتخابات توجه کنند، مردم را توجه بدهید به این که شما می خواهید اسلام را حفظ کنید، باید منتخبین شما اشخاصی باشند که توجه به اسلام داشته باشند، متعهد به اسلام باشند، بازیگر نباشند، به شرق و غرب توجه نداشته باشند.

    4/8/62 بیانات امام خمینی در جمع ائمه مراکز استان های کشور

    و اما مساله انتخابات آینده از اهم اموری است که مسؤولیت آن با همه ماست و توجه دارید که دشمنان اسلام در نظر دارند کاری بکنند که انتخابات درست صورت نگیرد و از دست مسلمان ها و متعهدین خارج شود، ولی شما باید تمام قدرت تان را صرف کنید که به خوبی انجام شود. انتخابات یک محکی هم برای خودتان است که ببینید آیا می خواهید انتخاب اصلح بکنید برای خودتان یا برای اسلام؟ اگر برای خودتان باشد شیطانی است و اما اگر انتخاب اصلح برای مسلمان هاست، کی و از کجاست، مطرح نیست، از هر گروهی باشد، حزب باشد یا غیر حزب، نه حزب اسباب این می شود که غیر آن فاسد و نه صددرصد حزبی بودن باعث صلاح آنهاست. و انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد. و همه چیز را بفهمد و چون در مجلس، اسلام تنها کافی نیست، بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد، که اگر اصلح را انتخاب کردید، کاری اسلامی می کنید و این یک محکی است برای خودتان که تشخیص بدهید انتخاب برای اسلام است یا برای صلاح خودتان.

    20/9/62 بیانات امام خمینی در جمع فقها و حقوقدانان شورای نگهبان

    من قبلا در مورد انتخابات گفتم که همه چیز ما باید روی موازین اسلامی باشد. افرادی که تعیین می شوند باید کسانی باشند که به درد اسلام و جمهوری اسلامی بخورند و عقیده شان هم این باشد که اسلام خوب است، نه فقط اظهار کنند ولی عقیده نداشته باشند، کما اینکه در اول انقلاب خیلی ها اظهار اسلامی می کردند. البته اقلیت های رسمی غیرمسلمان قانونا انتخاب می شوند پس مردم، افرادی را که تعیین می کنند باید سعی در شناسایی آنها نموده و قبل و بعد از انقلابشان را در نظر بگیرند و بعد رای دهند. پس مسؤول خوب بودن خود شخص است نه اینکه از یک دسته خاصی باشد، نه اینکه اهل علم باشد، حزبی باشد، بازاری باشد، اینها دیگر شرط نیست، عمده موازینی است که قانون و اسلام تعیین کرده است. ما باید مجلس را نگه داریم.

    12/10/62 بیانات امام خمینی در دیدار با آقایان: حبیب الله عسگراولادی، سعید امانی، محسن لبافی، رخ صفت، ابوالفضل حیدری و شفیق

    ما نباید مقلد کسی باشیم که هرچه را عده ای تشخیص دادند همان را عمل کنیم، بلکه باید کاملا توجه کنیم که مثلا در تهران چه کسانی لیاقت دارند که هم مسائل روز را بفهمند و هم متدین باشند وهم برای اسلام کار کنند، اشخاصی را انتخاب کنیم که از هر جهت صالح باشند. اگر کسان دیگری هم اشخاص صالحی داشتند به آنها رای دهید و الا نه. بازار اختیارش دست خودش است، آنچه بینی و بین الله تشخیص می دهد آن را انتخاب کند. اگر در انتخابات مسامحه کنیم مطمئن باشید که از راه مجلس به ما لطمه می زنند. باید دانست مسلمان بودن تنها فایده ای ندارد، باید جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد. و از مسائل روز اطلاع داشته باشد سعی کنید مثل مرحوم مدرس را انتخاب کنید، البته مثل مدرس که به این زودی ها پیدا نمی شود، شاید آحادی مثل مدرس باشند. کسانی را که انتخاب می کنید باید مسائل را تشخیص دهند، نه از افرادی باشند که اگر روس یا آمریکا یا قدرت دیگری تشری زد بترسند، باید بایستند و مقابله کنند.

    13/10/62 بیانات امام خمینی در جمع استانداران، فرمانداران، و بخشداران سراسر کشور

    به مردم عرض می کنم شرکت کنید. در این انتخابات و تمیز بدهید اشخاصی را که لایق اند برای این مقام، مقدرات کشورتان را به دست کسانی بدهید. که برای کشور شما مفیدند از حیث سیاست، از حیث اقتصاد، از حیث همه چیز اگر مسامحه بکنید و امروز هم کسی نفهمد، خدا هست، خدا می داند و می بیند شما در محضر خدا هستید هرجا هستید، همه خلق الله در محضر خدا هستند هر جا هستند.

    11/11/62 بیانات امام خمینی در جمع اعضای شوراهای محلی اسلامی توزیع کالا در سراسر تهران و گروهی از کارکنان مرکز تحقیقات مخابرات

    آن کسی که می خواهد در انتخابات شرکت کند و کاندید می شود، آن کسی که کاندید می کند کسی را، آن کسی را که فعالیت انتخاباتی می کند، آن کسی که تبلیغ می کند برای خودش یا برای غیر، این آزمایش اش همانجاست. تویی که خودت را کاندید انتخابات کردی، قدرت این را داری که برای کشورت درست خدمت بکنی و قدرت خودت را بالاتر از دیگران می دانی؟ تویی که دیگری را کاندید می کنی، دیگران که غیر از این هستند لایق نمی دانی؟ این را لایق تر و احسن می دانی؟ تویی که فعالیت می کنی و تبلیغ می کنی برای انتخابات، تبلیغ خودت را می کنی یا - تبلیغ برای اسلامی می کنی؟ اگر برای رسیدن به مجلس است، می خواهی، دلت می خواهد مجلس بروی و می گویی مجلس یک مقامی است، شما تبلیغ برای خودت می کنی که همان تبلیغ برای شیطان است. و اگر تبلیغ می کنی که بروز خدمت بکنی، من چون می توانم خدمت بکنم چرا کنار باشم، بروم خدمت بکنم، این شخص چون لایق است چرا کنار باشد، بیاید خدمت بکند، اگر اینطور باشد این برای خداست.

    11/1/67 پیام به مناسبت انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی

    همان طور که بارها گفته ام مردم در انتخابات آزادند و احتیاج به قیم ندارند و هیچ فرد و یا گروه و دسته ای حق تحمیل فرد و یا افرادی را به مردم ندارند جامعه اسلامی ایران که با درایت و رشد سیاسی خود جمهوری اسلامی و ارزش های والای آن و حاکمیت قوانین خدا را پذیرفته اند و به این بیعت و این پیمان بزرگ وفادار مانده اند، مسلم است قدرت تشخیص و انتخاب کاندیدای اصلح را دارند البته مشورت در کارها از دستورات اسلامی است و مردم با متعهدین و معتمدین خویش مشورت می نمایند و افراد و گروه ها و روحانیون در حد تذکرات قبلی در حوزه خود می توانند کاندیدا معرفی نمایند، ولی هیچ کس نباید توقع داشته باشد که دیگران اظهارنظر و اظهار وجود نکنند. در هر حال مردم با بصیرت و درایت و تحقیق کاندیداهایی را شناسایی کرده و به سوابق و روحیات و خصوصیات دینی سیاسی نامزدهای انتخاباتی توجه نمایند. مردم شجاع ایران با دقت تمام به نمایندگانی رای دهند که متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسؤولیت کنند و طعم تلخ فقر را چشیده باشند و در قول و عمل، مدافع اسلام پابرهنگان زمین، اسلام مستضعفین، اسلام رنجدیدگان تاریخ، اسلام عارفان مبارزه جو، اسلام پاک طینتان عارف و در یک کلمه، مدافع اسلام - ناب محمدی صلی الله علیه و آله و افرادی را که طرفدار اسلام سرمایه داری، اسلام مستکبرین، اسلام مرفهین بی درد، اسلام منافقین، اسلام راحت طلبان، اسلام فرصت طلبان و در یک کلمه، اسلام آمریکایی هستند، طرد نموده و به مردم معرفی نمایند نصیحتی است از پدری پیر به تمامی نامزدهای مجلس شورای اسلامی، سعی کنید تبلیغات انتخاباتی شما در چهارچوب تعالیم و اخلاق عالیه اسلام انجام شود و از کارهایی که با شؤون اسلام منافات دارد، جلوگیری گردد باید توجه داشت که هدف از انتخاب در نهایت، حفظ اسلام است اگر در تبلیغات، حریم مسایل اسلامی رعایت نشود، چگونه منتخب حافظ اسلام می شود باید سعی شود تا خدای ناکرده به کسی توهین نگردد.



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]
    <      1   2   3   4   5   >>   >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی